Ajankohtaista

Asiakastyytyväisyyskysely 2020

16.12.2020

Teimme loka-marraskuussa vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselyn, johon saimme mukavan määrän vastauksia. Asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneiden kesken arvottiin kolme tekstiilipakettia, arvonta on suoritettu ja olemme suoraan yhteydessä voittajiin. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille!

 

Kyselyn tuloksista ilmeni, että tekstiilihuoltopalvelu koettiin merkityksellisenä asiakkaidemme toiminnan ja imagon kannalta, eikä tekstiilihuollon asiat vie liikaa asiakkaidemme työaikaa.  Saimme erityisen hyvää palautetta myös toimituksiin ja hyllytyspalveluun liittyen. Käsittelemme tutkimuksen tuloksia tarkemmin läpi asiakastyöryhmissämme.

 

Kyselyssä saimme myös runsaasti kehitysideoita, joista erityisesti esiin nousi potilasvaatteiden ja äitiysvaatteiden mallistot. Iloksemme voimme todeta, että ensi vuonna saamme työvaatemallistoon myös äitiysvaatteet, potilasvaatteidenkin osalta teemme parhaillaan uudistusta.


« Mene takaisin

Jotain hukassa?

Kadonneen tavaran tiedustelu »

Palaute tai kysymys

Palautelomake »

Meille töihin

Täytä lomake »

Luotettava kumppani

VALVOTTUA LAATUA

Hygienian takana VTT:n auditoima ja sertifioima mikrobiologisen puhtauden laadunhallintajärjestelmä (standardi SFS-EN 14065)

Lue lisää >>

PALVELUVALIKOIMA

Laajan palveluvalikoimamme tavoitteena on vapauttaa asiakkaan resurssit hoitotyöhön

Lue lisää >>

TUOTEVALIKOIMA

Tavoitteemme on jatkuvasti laajenevan yhteiskäyttö- mallistomme avulla tarjota asiakkaillemme tutkitusti parhaat tekstiiliratkaisut kokonaiskustannuksiltaan kilpailukykyiseen hintaan

Lue lisää >>