Ajankohtaista

COVID-19 tiedote

13.03.2020

Epidemiaan varautuaksemme olemme päivittäneet yrityksemme sisäistä ohjetta, olemme myös pitäneet henkilökunnalle tiedotus- ja koulutustilaisuuden. Olemme pyytäneet ja saaneet uuteen koronavirukseen (COVID-19) konsultaatiota sairaanhoitopiiriltä ja kemikaalitoimittajaltamme.

Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy:n pesuprosessissa saavutetaan 100% desinfektio myös uuden koronaviruksen osalta. Hygieniajärjestelmämme kattaa myös pestyn tekstiilin käsittelyn, kuljetukset asiakkaille, sekä hyllytyspalvelun.

Säilyttääksemme riittävän miehityksen palvellaksemme terveydenhuoltoa tehokkaasti myös mahdollisen epidemian aikana, olemme täsmentäneet ja korostaneet henkilökuntamme ohjeistusta myös vapaa-ajalla tapahtuvaa altistusta kattavaksi.

Henkilöstömme altistuksen minimoimiseksi korostamme, että koronatartunta- ja epäilytapauksissa tekstiilit tulee pakata muun infektiopyykin tavoin infektiopyykkiä koskevaa ohjeistusta noudattaen. Infektiopyykkipusseja voi tilata normaalin tekstiilitilauksen yhteydessä ja tarvittaessa ohjeistusta niiden käyttöön ja käsittelyyn on saatavilla asiakaspalvelustamme.


« Mene takaisin

Jotain hukassa?

Kadonneen tavaran tiedustelu »

Palaute tai kysymys

Palautelomake »

Meille töihin

Täytä lomake »

Luotettava kumppani

VALVOTTUA LAATUA

Hygienian takana VTT:n auditoima ja sertifioima mikrobiologisen puhtauden laadunhallintajärjestelmä (standardi SFS-EN 14065)

Lue lisää >>

PALVELUVALIKOIMA

Laajan palveluvalikoimamme tavoitteena on vapauttaa asiakkaan resurssit hoitotyöhön

Lue lisää >>

TUOTEVALIKOIMA

Tavoitteemme on jatkuvasti laajenevan yhteiskäyttö- mallistomme avulla tarjota asiakkaillemme tutkitusti parhaat tekstiiliratkaisut kokonaiskustannuksiltaan kilpailukykyiseen hintaan

Lue lisää >>