Asiakaspalvelu Lahden yksikkö

Asiakaspalvelu         
p. 03 874 030                asiakaspalvelu@phth.fi

Asiakaspalvelu Hämeenlinnan yksikkö

Asiakaspalvelu         
p. 044 743 8096           asiakaspalvelu.hameenlinna@phth.fi

Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy

Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy on Päijät- ja Kanta-Hämeen alueella toimiva tekstiilihuollon yritys. Olemme keskittyneet omistaja-asiakkaidemme sairaaloiden, terveyskeskusten, tukipalveluiden sekä koti- ja asumispalvelun yksiköiden tekstiilihuoltoon. Käsittelemme vuodessa 2 miljoonaa kiloa tekstiilejä noin viidenkymmenen ammattilaisen voimin. Moderni tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa logistisesti keskeisellä paikalla.

Panostamme jatkuvasti yhä enemmän myös asiantuntijapalveluihin, logistisiin ratkaisuihin sekä vuokrauspalveluihin. Tavoitteemme on olla asiakkaittemme keskuudessa arvostetuin palveluntuottaja. Tavoitteeseen pääsemme vapauttamalla asiakkaittemme resurssit heidän ydintoimintoihinsa, olemalla samaan aikaan myös erittäin laadukas ja kustannustehokas toimija.

Työpaikkana olemme viihtyisä ja työntekijöitä huomioonottava. Työterveys- ja turvallisuus on meille tärkeä asia ja kuulumme 0-Tapaturmaa -foorumiin. Yhteinen tavoitteemme onkin tehdä työpaikastamme täysin tapaturmaton.

0-tapaturmaa            Energiatehokkuussopimus Päijät-Hämeen Tekstiilihuolto Oy 

Jotain hukassa?

Kadonneen tavaran tiedustelu »

Palaute tai kysymys

Palautelomake »

Meille töihin

Täytä lomake »

Luotettava kumppani

VALVOTTUA LAATUA

Hygienian takana VTT:n auditoima ja sertifioima mikrobiologisen puhtauden laadunhallintajärjestelmä (standardi SFS-EN 14065)

Lue lisää >>

PALVELUVALIKOIMA

Laajan palveluvalikoimamme tavoitteena on vapauttaa asiakkaan resurssit hoitotyöhön

Lue lisää >>

TUOTEVALIKOIMA

Tavoitteemme on jatkuvasti laajenevan yhteiskäyttö- mallistomme avulla tarjota asiakkaillemme tutkitusti parhaat tekstiiliratkaisut kokonaiskustannuksiltaan kilpailukykyiseen hintaan

Lue lisää >>